Residentie Victoire home  
Meer informatie

Voor meer informatie, contacteer ons op:
Tel. 0475 75 82 13
info@mdprojects.be
Een commerciële bureelruimte/winkel en 8 riante residentiële appartementen met garage/parking en afzonderlijke bergruimte. Gelegen te Kortemark op de hoek van de Stationstraat en het Stationsplein op de site ‘Ons huis’. Rechtsreeks te koop van promotor

Residentie Victoire is een nieuw project waarvan de werken zullen aanvatten van zodra de bouwvergunning definitief bekomen wordt. Vermoedelijk voorjaar 2017.

De ligging op de hoek van het Stationsplein en de Stationstraat is bijzonder goed. Een open zicht, zuiderlijke oriëntatie, nabijheid van alle handelszaken en openbaar vervoer zijn enkele troeven die dat onderstrepen.

Op het gelijkvloers wordt een commerciële ruimte te koop aangeboden. Op de twee bovenliggende verdiepingen voorzien we 8 appartementen (1 eenslaapkamerappartement, 6 tweeslaapkamerappartementen en 1 drieslaapkamerappartement). Afzonderlijke garages, parkeerplaatsen en bergruimtes zijn voorzien.

De appartementen worden in overleg met de klant zeer mooi afgewerkt. Alle comfort is standaard voorzien. U zal genieten van een mooi zuidgericht terras.

Een moderne en verfijnde architectuur met een geslaagde integratie van de bestaande voorgevel geeft aan het geheel een bijzondere uitstraling.

Kortom een appartement in Residentie Victoire verzekert u van alle aangenaam wooncomfort aan een betaalbare prijs in een prestigieuze residentie.

Voltooiing voorzien najaar 2018.
  Reclamebureau Blont