Residentie Mares home  
Meer informatie

Voor meer informatie, contacteer ons op:
Tel. 0475 75 82 13
info@mdprojects.be
21 ruime residentiële appartementen met ondergronds garagecomplex gelegen te Ingelmunster op de hoek van de Meulebekestraat en de Schoolstraat rechtsreeks te koop aan promotor

Residentie Mares wordt gerealiseerd in het centrum van Ingelmunster. Het project is gelegen in een rustige residentiële buurt op 300 meter van het Marktplein en in de onmiddellijke omgeving van openbaar vervoer en winkels.

De werken starten in het voorjaar 2015.

Het gebouw zal 21 ruime luxueuze 2 slaapkamer appartementen bevatten. Ondergronds voorzien we 18 individuële ruime gesloten garages, 3 autostaanplaatsen en 5 bergingen. Bovendien bieden we bijkomend 8 bovengrondse privé parkeerplaatsen te koop aan.

De appartementen zijn zeer ruim opgevat (gemiddelde oppervlakte boven de 100 m2!). Elk appartement beschikt over en zeer groot terras met aandacht voor privacy. De gelijkvloerse appartementen hebben een terras en bovendien een privé tuintje.

De afwerking is hoogstaand en gebeurt in overleg met de klant. Mooie architectuur, individuële verwarming en ventilatie, een zeer goede isolatie, vier seizoenenglas aan de zonnekant en berging in appartement zijn enkele kenmerken die u een groot en comfortabel woongenot garanderen.

Een volledig ingerichte open keuken, met inbegrip van alle toestellen, luxueus sanitair en een afzonderlijk toilet zijn standaard voorzien.

Een unieke kans om een schitterend appartement aan te kopen in het centrum van Ingelmunster aan een betaalbare prijs.

Plannen, verkoopprijzen en alle verdere inlichtingen op aanvraag.

Voltooiing voorzien in het najaar 2016.
  Reclamebureau Blont