Residentie Louise home  
Meer informatie

Voor meer informatie, contacteer ons op:
Tel. 0475 75 82 13
info@mdprojects.be
5 prestigieuze residentiële appartementen met bijhorende parkings/garages gelegen op de Goethalsplaats te Meulebeke. Rechtstreeks te koop van promotor.

Residentie Louise is een kleinschalig project waarvan de werken zullen aanvatten na het bekomen van de bouwvergunning. Vermoedelijk medio 2017. Het project wordt gerealiseerd op de hoek van de Goethalsplaats en de Statiestraat, in het centum van Meulebeke. Na afbraak van het bestaande pand zal een nieuwe residentie bestaande uit 5 zeer ruilme appartementen met mooie zongerichte terrassen gerealiseerd worden. Bijhorende garages, overdekte parkings en bergruimtes zijn voorzien.

De mooie strakke architectuur met bijzonder veel aandacht voor de indeling van de appartementen en de ruime zongerichte terrassen verzekeren u van een aangenaam wooncomfort in een tijdloos kader. Alle appartementen zijn zeer ruim met 2 volwaardige slaapkamers. De oppervlaktes varieren van 100 m2 to 145 m2.

De afwerking is hoogstaand en gebeurt in overleg met de koper. Een volledig ingerichte open keuken, met inbegrip van alle toestellen, luxueus sanitair, afzonderlijk toilet en berging zijn standaard voorzien.

Wenst u een uniek appartement in het volle centrum van Meulebeke dan is Residentie Louise de kans. Bovendien zijn onze prijzen betaalbaar.

Voltooiing voorzien eind 2018/begin 2019.
  Reclamebureau Blont