Residentie Aurélie home  
Meer informatie

Voor meer informatie, contacteer ons op:
Tel. 0475 75 82 13
info@mdprojects.be
10 stijlvolle residentiële appartementen met ondergrondse parkings/garages gelegen op het marktplein van Staden, op de site van het ‘KBC-verzekeringskantoor Verhoest’. Rechtsreeks te koop aan promotor

Residentie Aurélie is een nieuw project waarvan de werken zullen aanvatten na het bekomen van de definitieve bouwvergunning. Vermoedelijk voorjaar 2016. Het project wordt gerealiseerd op de hoek van de Bruggestraat en Sint Jansstraat. Na afbraak van het bestaande pand zal een nieuw KBC-verzekeringskantoor gebouwd worden met op de bovenliggende verdiepingen 10 appartementen. Ondergronds komt een parkeercomplex.

De luxueuze appartementen met bijhorende parkeergelegenheid (ondergrondse staanplaats of garagebox) worden te koop aangeboden. De appartemenen met 1 of 2 slaapkamers werden ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Berkein te Aalter. Mooie architectuur en praktische indeling van de ruime appaertementen zijn kenmerkend voor dat bureau. De oppervlakte en indeling van de appartementen zijn steeds verschillend wat een ruime keuze garandeert. Ieder appartement beschikt over een mooi terras.

Een volledig ingerichte open keuken, met inbegrip van alle toestellen, luxueus sanitair, vloerverwarming, afzonderlijk toilet en berging zijn standaard voorzien.

Wenst u een schitterend appartement in het volle centrum van Staden dan is Residentie Aurélie de kans. Bovendien zijn onze prijzen betaalbaar.

Voltooiing voorzien in het najaar 2017.
  Reclamebureau Blont